Løb gennem Kalundborgs historie (urban trail)

Vi klarer Kalundborgs historie i let løb på en time. Fra stenalderen til i dag og fra Højbyen til Nederbyen. Ruten snor sig forbi bybanken, hvor landets sværest befæstede by og slot tårnede sig op over Kalundborg Fjord i 1300-1400-tallet. Vi kommer forbi Kalundborgs vestlige borg, som Esbern Snare anlagde omkring år 1170, da han drev vendiske sørøvere ud af fjorden. Turen slutter ved byens unikke femtårnede kirke, hvor vi strækker ud og nyder en forfriskning.

Vi holder et jævnt tempo og laver lette styrkeøvelser undervejs. Turen er på ca. 2 km med en enkelt skarp stigning på Møllebakketrappen og kræver blot, at deltagerne er i almindelig god form og har almindeligt løbetøj på efter vejret.

Løbet er velegnet til kursuspauser, ryste-sammen-arrangementer, teambuilding og lign.

Der kan deltage op til 15 personer.

Tid: 1½ time inkl. opvarmning, udstrækning og skulderklap.

Pris per gruppe: 2.000 kr. (ekskl. moms).

På urban trail i Kalundborgs historie. Lisbeth Pedersen viser vej til Esbern Snares borg fra 1170’erne og byens femtårnede kirke, der blev bygget af datteren Ingeborg.
På urban trail i Kalundborgs historie. Lisbeth Pedersen viser vej til Esbern Snares borg fra 1170’erne og byens femtårnede kirke, der blev bygget af datteren Ingeborg. Foto: Anders Fischer, 2016.